SALA 1

10:00-11:00 - Taula redona sobre instruments públics de finançament per a la internacionalització de les PIMES

 • Modera: D. Manuel de la Rocha, Director Adjunt de la Direcció d’Assessorament Financer. ICEX Espanya Exportació i Inversions
 • Alberto Sabido, subdirector adjunt, Subdirecció General de Foment Financer de la Internacionalització, Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.
 • Paula de las Casas, Directora d’Operacions de CESCE
 • Mariano Colmenar, director general de Negocis de l’ICO
 • Ana Cebrian, Directora Adjunta Àrea Comercial i Desenrotllament de Negoci de COFIDES
Veure més
Hui en dia el finançament s’ha convertit en un element competitiu essencial per als processos d’internacionalització de les empreses. De fet, es calcula que el 80% de les exportacions mundials requerixen d’algun tipus de finançament. A Espanya, l’important augment de les exportacions de béns i servicis en els últims anys ha sigut un element fonamental en l’eixida de la crisi econòmica. La base exportadora ha augmentat de forma notable en els últims anys, però encara massa PIMES troben serioses dificultats per a accedir al finançament necessària per a començar a exportar, per a expandir els mercats i productes d’exportació, per a presentar-se a una licitació internacional o per a realitzar una inversió en l’estranger. En este context, la Taula Redona abordarà la problemàtica que les PIMES enfronten per a créixer i obtindre finançament per als seus processos d’internacionalització, i es presentaran les diferents possibilitats que existixen amb especial èmfasi en els instruments financers públics. Es comptarà amb la presència de Directius de les agències públiques més rellevants, com ICEX, COFIDES, ICO, CESCE i FIEM. A l’acabar la jornada es deixarà un temps per a contactes bilaterals entre les empreses i les diferents agències públiques.
SALA 2

10:00-11:00 - La marca, el motor de la internacionalització. Encontre amb les marques de la CV líders internacionals

 • Moderador: Bernardo Abril, director tècnic de l’Observatori de marques valencianes en l’exterior
 • JEANOLOGIA: Alejandro Penadés – Director Divisón Retail y Coordinación Mercado Norteamericano
 • L´OCEANOGRAFIC: Eduardo Nogues
 • ZUMEX: Manfred Berbel
 • ELZABURU & OLLEROS: Manuel Mínguez
 • OBSERVATORIO DE MARCAS: Bernardo Abril
Veure més
Taula redona on participaran els responsables de màrqueting d’empreses de la CV amb una forta implantació internacional, en la que a través de preguntes realitzades pel moderador explicaran les seues estratègies de màrqueting internacional en general i de la política de marca en particular.
SALA 3

10:00-11:00L’algoritme del lideratge exponencial

 • Isabel Aguilera Navarro
Veure més
El lideratge competitiu evoluciona d’acord al context en què ho exercim, els desafiaments operatius que ens plantegem i els equips als què dirigim. El convuls món actual exigix noves capacitats, el reforç d’alguns valors, noves actituds i alguns components secrets, davant dels reptes més importants que haurem de superar com a individus, empreses i societats.
 • Evolució del lideratge
 • Desafiaments a superar de l’entorn actual
 • Nous paradigmes
 • Els exemples que s’ha de seguir
 • Conclusions i
Des de l’òptica experiencial adquirida en l’exercici d’altes responsabilitats en companyies que han transformat, no sols el lideratge, sinó la forma en què pensem, ens relacionem i vivim, alhora que aconseguixen resultats excepcionals.
PLENARIA

11:00-12:30 - Claus entorn econòmic. Nous reptes, noves oportunitats

 • PONENT: Jeffrey H. Bergstrand és Catedràtic de finances i economia A la Universitat de Notre Dóna'm (Indiana, USA ; ha trabajado para el Federal Reserve Bank of Boston, es asesor del gobierno estadounidense, así como de la Comisión Europea, y el gobierno suizo, sobre las políticas de comercio y de inversión directa internacionales. Es uno de los economistas más relevantes en el campo del comercio internacional, según el proyecto RePEc, Research Papers in Economics. Además, ha sido Presidente de "International Economics and Finance Society", una entidad global que aglutina los economistas especializados en comercio e inversión internacionales. Bergstrand ens parlarà del present i futur de la globalització de l'activitat econòmica, per a entendre cap a on anem, els nous reptes que se'ns plantegen i les oportunitats que este nou entorn, incert i reptador al mateix temps, oferix a empreses.
Veure més
El nou entorn econòmic ve definit per la globalització i el canvi constant. Bergstrand ens parlarà del passat, present i futur de la globalització de l'activitat econòmica, per a entendre cap a on anem, els nous reptes que se'ns plantegen i les oportunitats que este nou entorn, incert i reptador al mateix temps, oferix a empreses.
Sala A3

12:30 - Inauguració

PAUSA

14:00-15:30 - Pausa - Esmorçar

SALA 1

15:30-16:30 - Paritat de gènere, oportunitat de ser més competitiu al mercat intenacional

 • Modera: Sandra Deltell, vicepresidenta d’EVAP, Associació d’Empresàries i Professionals de València, i Sòcia Directora de PWC en la Comunitat Valenciana i Múrcia
 • Empresa participant: JESÚS NAVARRO, S.A- CARMETA. Asunción Azorín Penalva. Glòria Navarro Muñoz. Departament RR. HH
 • Experta ponent: Mercedes Teruel Carrizosa, PhD Universitat Rovira i Virgili, especialista en innovació i paritat de gènere.
Veure més
La igualtat de gènere en les empreses no sols genera ocupació, de fet, està prevista la generació de més de 10 milions de noves ocupacions en la UE en 2050, sinó que a més i, sobretot, genera competitivitat en les empreses internacionals. El FMI en el seu estudi sobre els beneficis macroeconòmics de la igualtat de gènere, subratlla que la participació de les dones en el mercat de treball “és part de l’equació de creixement i estabilitat”. L’empresa oberta a l’escenari internacional deu de ser una learning organization, una organització flexible, que aprén, que incorpora la diversitat; diversitat en cultures, en idiomes, en perfils, una empresa que assumix, impulsa i fomenta la paritat de gènere, perquè es dirigix a un món global amb consumidors globals d’ambdós gèneres i amb competència global que sí que incorpora eixes polítiques de paritat, i guanyen competitivitat.
SALA 2

15:30-16:30 - “Espia com pugues 2. Rastreja a la teua competència i millora el teu posicionament”.

 • Redflexión Consultors Anselmo Rios. Director Redflexión Consultors
Veure més
Durant la ponència es mostraran, a través de casos pràctics, ferramentes i procediments tècnics que permetran a la nostra empresa:  - Investigar y conocer de forma minuciosa a nuestros competidores. Estrategias de producto, precio, promoción y distribución (obteniendo el detalle de todos sus clientes). - Realizar un seguimiento y rastreo de todas sus operaciones comerciales y estrategias de posicionamiento, obteniendo una imagen precisa y actualizada de los mismos. - Conocer en qué momento una empresa de nuestra competencia va perdiendo cuota y volumen en relación a un cliente de interés para nosotros. - Qué tipo de problemas están condicionando su relación comercial. - Cuáles son las flaquezas de nuestro competidor. - Como utilizar toda esta información para mejorar la competitividad de nuestra empresa y transformar la oportunidad en un nuevo cliente.
SALA 3

15:30-16:30 - La revolució de la logística davant del repte de la digitalització

 • Modera: IVACE
 • CORREOS: Enrique Sánchez. Director de la Unitat Internacional de Correus
 • DHL: Alfonso Martínez. Área Sales Manager de Levant Nort
 • TIPSA: Antonio Fueyo. Director General de TIPSA
Veure més
Quins són els factors clau d’èxit que tota empresa internacionalitzada hauria de tindre en compte en la seua planificació logística i que asseguren un adequat control de risc, satisfacció del client i optimització de la gestió? Quina renovació exigix el comerç electrònic? La dilatada experiència dels ponents que participen en la taula redona posarà en relleu els aspectes ineludibles. CORREOS: una de les principals empreses espanyoles per dimensions, capil·laritat i capital humà: 50.000 efectius, 8.946 punts d’atenció, 2.383 oficines multiservei i 6.563 servicis rurals. La nostra àmplia xarxa d’admissió i distribució es completa amb 1.815 unitats de distribució ordinària i 100 unitats de servicis especials, dedicades al repartiment urgent; 18 centres per al tractament automatitzat dels enviaments, flota de 13.398 vehicles; 2.936 milions d’enviaments. DHL: líder mundial en transport urgent, present en més de 220 països i territoris, amb una presència inigualable a Espanya, amb 12 avions propis, 42 centres operatius, 1.200 punts de servicis, i més de 50 milions d’euros invertits en infraestructura des de l’any 2016.
SALA 1

16:30-18:00 - Mesa digital: pensa en digital, actua en global

 • Modera:Marcos García Martí. CONNEXT, expert en marketing I comunicació digital.
 • ORBITALADS. Gabriel Matina. GALL i cofundador d’OrbitalAds.
 • SÉNTISIS. Miguel Goyanes. Director Màrqueting.
 • CONNEXT. Marcos Garcia Martí. Cofundador de CONNEXT.
 • REEXPORTA. Sergio Mestre. Director Reexporta Llevant.
Veure més
ORBITALADS. Tecnologia per a motors de busca (Google, Yahoo, Bing, Yandex...) basada en la reducció de costos en l’adquisició de nous clients i en el descobriment de nous vetes de mercat, adaptada a qualsevol idioma, és a dir "lenguage agnostic".
SÉNTISIS. Sénsitis és la tecnologia semàntica líder per a l’anàlisi de la conversació de xarxes socials especialitzada en l’idioma espanyol
CONNEXT. CONNEXT és una agència digital especialitzada a impulsar comercialment a empreses industrials i B2B a través la transformació digital del màrqueting i les vendes.
REEXPORTA. Reexporta és una empresa especialitzada en l’ús d’internet en pro de la internacionalització. Han desenrotllat més de 300 projectes de Màrqueting Digital Internacional en més de 20 països en els últims 10 anys
SALA 2

16:30-18:00 - Estratègies per a atendre nous mercats a través de models de negoci sostenibles i inclusius.

 • Sara Ladra: Directora Adjunta de Cooperació Internacional d’ICEX
 • Juliana Mutis: Sòcia fundadora de Minka-Dev
 • Thibault Lesueur: Soci fundador de Solaris Offgrid (en anglés)
 • Juan David Escobar: Fundador i Director de Q'Omer BioActive Ingredients
Veure més
Tradicionalment, les empreses han centrat la seua projecció exterior en mercats que atenen a segments socioeconòmics mitjans i alts, amb capacitat adquisitiva per a absorbir productes i servicis d’alt valor afegit i elevat preu. No obstant això, esta població a penes suposa el 30% de la població mundial. Tenint en compte que les projeccions demogràfiques apunten que en 2050 el 85% de la població mundial viurà en països en desenrotllament, atendre estos mercats hui suposa garantir-se els mercats del demà alhora que es dóna resposta als reptes globals en matèria de desenrotllament sostenible i inclusió social.
SALA 3

16:30-18:00 - El codi duaner de la unió després d’un any de la seua aplicació. Opinions dels operadors i de la duana sobre la situació actual i el seu futur pròxim.

 • AGENCIA TRIBUTARIA. Tècnic d’Hisenda i Duanes. AGÈNCIA TRIBUTÀRIA
 • FETEIA. Jose Manuel González Torres: President Comissió Duanes – Representant OEA. ATEIA-OLTRA València
Veure més
Després d’un any de l’entrada en aplicació del nou Codi Duaner de la Unió (CAU), tractarem d’exposar com ha sigut el període d’adaptació i implantació de la nova normativa. Recopilant les principals novetats i diferències respecte de l’anterior Codi Duaner Comunitari, principalment l’impuls definitiu a la figura d’Operador Econòmic Autoritzat, figura en què se sostenen totes les simplificacions duaneres i la majoria de procediments i autoritzacions duaneres. També es mencionaran aquells temes que més repercussió hagen pogut tindre sobretot en allò que s’ha relacionat amb la interpretació de la normativa. Tot això sense perdre de vista qual és l’objectiu i missió del CAU, l’harmonització de criteris per part de tots els països i les característiques que ens puguen diferenciar de la resta d’Estats Membres de la UE. Este repte comportarà un clar esforç que tots hem d’escometre (administració i administrats), per a aconseguir junts uns nivells de competitivitat suficients per a poder traure el màxim rendiment a la nova normativa i que els nostres ports i aeroports continuen sent destacats. Perquè el tràfic de mercaderies tant d’importació com d’exportació continue creixent dia a dia i siguem capaços de simplificar procediments reduint temps de despatx. Per això, la presentació es durà a terme des de dos punts de vista: el de la pròpia administració i el dels operadors.
SALA 1

10:00-11:00 - Internacionalització de startus: qué hi ha baix la punta de l'iceberg

 • Modera: Javier Megías, CEO de Startupxplore
 • Empresas participantes:
 • Mr. Jeff
 • Mobincube
 • Beroomers
 • Entrena
Veure més
Internacionalitzar una startup és molt més que traduir la pàgina a un altre idioma. Parlarem amb alguns fundadors de primer nivell i amb diferents tipus de companyies que ens contaran les seues experiències i aprenentatges.
SALA 2

10:00-11:00 - Internacionalització a empreses creatives i culturals

 • Myriam Fernández. Directora general de Finançament i Fons Europeus, Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic
 • María Dolores Parra. Directora general d’Internacionalització, Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
 • Albert Girona, SA Cultura i Esport
 • Carmen Amoraga DG Cultura i Patrimoni
 • Abel Guarinos DG de l'Institut Valencià de Cultura
 • Manuel Illueca, Director General del Institut Valencià de Finances
Veure més
Tant des de la Generalitat com des de la Unió Europea hi ha programes i ajudes econòmiques per a impulsar la internacionalització d’este sector i recolzar així a les nostres empreses a aconseguir tot el seu potencial internacional.
SALA 3

10:00-11:00 - Reconeixemnt mutu amb EUA: C-TPAT & OEA certificacions de seguretat i garantia en les exportacions.

 • HIDMO. Lourdes Morales Morales. Socia Directora HIDMO
Veure més
Els experts en duanes fan insistència en què les empreses han de blindar la seua mercaderia i demostrar a les autoritats nord-americanes que són empreses fiables per a impedir que les duanes paralitzen l'entrada de les seues mercaderies amb els costos que suposa per als exportadors i els seus clients.
L'OEA i l'exhaustiu compliment de les seues directrius poden significar una diferència en aquest sentit. És important entendre més que mai el compliment regulador en matèria de seguretat de la cadena de subministrament i el del control d'exportacions per a posicionar els productes en el mercat Nord-americà.
Amb la Decisió del Comité Mixt de Cooperació Duanera UE-EEUU, de data 4 de maig de 2012, quede establit que, amb el Reconeixent Mutu entre els Estats Units d'Amèrica i la Unió Europea, la seguretat i la protecció duanera, així com la facilitació de la cadena de subministrament comercial internacional es veurien considerablement millorats, acordant un valor de confiança per ambdós parts i que es traduïx en una reducció de temps, una disminució de controls i una gestió administrativa amb duanes directa i telemàtica, amb els estalvis econòmics que això comporta.
PLENARIA

11:00-12:30 - El futur digital: les claus de la ma d'Ecommerce News, eBay i PayPal

 • Modera: Victoria Vera Gonzalez. Directora Adjunta d’Informació i Servicis Personalitzats d’ICEX
 • EBAY. Jose Angel Lopez. Director comercial
 • PayPal. Javier Moreno, Head of Merchant Services. Espanya i Portugal
 • Ecommerce News. Pedro Pablo Merino León. Soci Director
Veure més

El comerç electrònic s'ha revelat com un canal especialment poderós per a abordar els mercats internacionals. Les xifres del seu creixement a nivell mundial són impressionants: en 2017 quasi el 53% dels usuaris d'internet realitzaran compres online (més del 26% de la població mundial) . Esta tendència no farà més que créixer i consolidar-se en els pròxims anys. Per a aprofitar este canal, quins són les restes i tendències que les empreses exportadores han de tindre en compte en el disseny de les seues estratègies d'internacionalització? Què noves oportunitats s'obrin per a elles? Quines són les peculiaritats i barreres de l'accés als mercats internacionals a través del comerç electrònic?
Els dos grans players, junt amb el portal d'informació, que s'assenten en esta taula, eBay, Paypal i Ecommerce News desvelaran les característiques del futur digital en tots els aspectes que afecten la venda online: personalització de l'experiència d'usuari; M-commerce; noves modalitats de pagament, especialment en mobilitat; visualització i ús de la informació en la presentació de productes; big data i anàlisi de dades; omnicanalidad; internet de les coses, machine learning i comerç electrònic; fast-delivery i altres modalitats d'entrega....
No et perdes esta sessió sobre les claus del comerç electrònic del futur.
SALA 1

13:00-14:00 - Big Data a l'entorn publicitari: un enfocament de batalla

 • PONENTS:
 • Macarena Estévez. Consejera Delegada y Fundadora de CONENTO
Veure més
Els anunciants s’enfronten cada dia a noves batalles. El territori a conquistar és el consumidor, la quota de mercat. Fins fa uns anys, la lluita era entre uns quants i les ferramentes eren d’ús relativament senzill. Però ara, amb l’arribada del Big Data i la globalització, tot s’ha tornat molt més complicat. Com en la guerra, els anunciants hauran de tindre no sols un enfocament microtàctic (centrat en cada soldat), sinó també un enfocament més tàctic (territori) i estratègic (visió total). Així, aconseguiran passar del Big data al Smart Data, i guanyar la batalla. En esta conferència, veurem esta triple visió, recolzant-nos en diferents models matemàtics aplicats en cada moment.
SALA 2

13:00-14:00 - Sin ciberseguretat no hi ha transformació digital

 • Miguel A. JUAN. Soci director S2 GRUP
Veure més
L’avanç exponencial de la tecnologia dóna lloc a nous models de negoci i a l’aplicació de transformacions digitals als processos empresarials.
 • El nexe de forces: loT, Big Data, Cloud, Indústria 4.0.
 • Ciberamenaces en un món molt més tecnologitzat: importància de la Ciberseguretat.
 • Advanced Persistent Threads (APT).
SALA 3

13:00-14:00 - Com els municipis poden participar als projectes europeus

 • Ponent: Myriam Fernández, directora general de Finançament i Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic
Veure més
A través d’aquesta jornada s’explicaran quins programes europeus són els més enfocats les polítiques que desenrotllen els ajuntaments, com accedir als mateixos, com gestionar-los amb garanties d’èxit; a través d’exemples pràctics d’ajuntaments que ja ho estan fent.
Inscriu-te ja
Fondo Europeo de Desarrollo Regional / Una manera de hacer Europa

Copyright ©Go Global 2017. Tots els drets reservats. | Avís legal - Política de privacitat | Desenvolupat per IDCongress | IDCongress